Mijn diensten

Wat heb ik je te bieden?
In mijn praktijk voor psychosociale hulpverlening kun je terecht voor individuele- en relatietherapie.

Diensten

Individuele therapie

Ons leven is volop in beweging en soms lijk je even de weg kwijt te zijn en ervaar je stress of klachten op gebied van angst of somberheid. Misschien praat je hierover met mensen die belangrijk voor je zijn, maar soms is er toch iets meer nodig en kan je door middel van therapie inzicht krijgen in de patronen van waaruit je denkt, voelt en handelt. Door bewustwording leer je nieuwe keuzes te maken.

Relatietherapie

Jullie merken dat jullie relatie niet meer zo soepel verloopt, het lijkt alsof jullie steeds op hetzelfde punt vastlopen. Samen komen jullie er niet uit. Relatietherapie kan helderheid geven over de onderliggende patronen die er binnen jullie relatie spelen. Door in relatietherapie stil te staan bij wat je denkt, voelt, wilt en doet, reageer je niet langer uit gewoonte. Je verruimt je blikveld en daardoor zie je dat er ook andere opties zijn.

Wie ben ik?

Sinds 2000 heb ik ervaring met het ondersteunen van mensen die in hun dagelijks leven problemen ervaren op verschillende gebieden. Ik ben gestart als persoonlijk- en gezinsbegeleider van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Steeds meer raakte ik geboeid in het ontdekken van de mens achter de mens in zijn omgeving. Op dit gebied heb ik me verder ontwikkeld en na de opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik in 2018 gestart met de vierjarige Post HBO opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestalt Gezinstherapie bij het Kempler instituut. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak om kosteloos kennis te maken. Het kennismakingsgesprek zal telefonisch plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal ik je uitleggen wat de therapie inhoudt. Ik vind het belangrijk dat je bij mij het gevoel krijgt dat je mag zijn wie je bent. Als er sprake is van een wederzijdse klik dan maken we een afspraak om elkaar te ontmoeten en gaan we samen aan de slag.

Bekijk hier mijn tarieven