Holistische benadering in Berkel en Rodenrijs – Jeanine van Beek

Holistische benadering Berkel en Rodenrijs

Holistische benadering Berkel en Rodenrijs

Holistische benadering Berkel en Rodenrijs door Jeanine van Beek

Waarschijnlijk sta je op het punt om je leven een positieve wending te geven die de kwaliteit van je leven zal verhogen. Het kan bevrijdend zijn als je negatieve patronen kunt doorbreken. Het leven is veranderen, hoe beter je ermee omgaat hoe gelukkiger je zal zijn. Je zult ervaren dat je een keuze hebt.

Het is mijn passie om samen met jou deze weg te gaan en je ruimte te bieden waarbij jij als mens het best tot je recht komt. In gesprekken is er aandacht voor jouw verhaal, ik wil graag samen met jou op zoek gaan naar de mogelijkheid die in jouw leven en relatie(s) helpend is. In overleg met jou betrek ik graag belangrijke anderen, zodat zij je kunnen ondersteunen in je proces.

Dus wil je meer weten over Holistische benadering Berkel en Rodenrijs? Neem even contact op met mij voor meer informatie: contact

Jeanine van Beek

Jullie merken dat jullie relatie niet meer zo soepel verloopt, het lijkt alsof jullie steeds op hetzelfde punt vastlopen. Samen komen jullie er niet uit. Relatietherapie kan helderheid geven over de onderliggende patronen die er binnen jullie relatie spelen. Door in relatietherapie stil te staan bij wat je denkt, voelt, wilt en doet, reageer je niet langer uit gewoonte. Je verruimt je blikveld en daardoor zie je dat er ook andere opties zijn.

Goed dat je de tijd neemt om bij jezelf stil te staan! Loop je vast en ben je uit balans? Dus wil je meer in contact komen met je intuïtie? Daarom slaap je slecht, voel je je eenzaam, somber, opgebrand of ervaar je andere psychische klachten?

Therapie helpt je te onderzoeken wie je bent en hoe je vastloopt en is ook ondersteunend bij het nemen van een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling. Bewustwording van belemmerende overtuigingen en vastgeroeste patronen waardoor je steeds weer in dezelfde vicieuze cirkel belandt biedt de mogelijkheid om andere keuzes te maken. Keuzes die beter passen bij wie je daadwerkelijk bent!

Deze website is gemaakt door Druq.nl

 

Holistische benadering Berkel en Rodenrijs

Holistische benadering Berkel en Rodenrijs

Trefwoorden die te maken hebben met Holistische benadering Berkel en Rodenrijs zijn Holistische benadering, Innerlijke kind, Gezinstherapie, Systeemtherapeut, Gestalttherapeut, Emotional Focused Therapy, EFT therapeut, Emotioneel welzijn, Relatietherapie, Individuele therapie, Persoonlijke ontwikkeling, Burn-out, Coaching, Holistische benadering, Innerlijke kind, Gezinstherapie.

Groeten uit Berkel en Rodenrijs,
Jeanine van Beek.