Kwaliteit

Als therapeut is het voor mij heel belangrijk om mijn vakbekwaamheid en professionele integriteit te waarborgen. Daarom ben ik trots om lid te zijn van vooraanstaande beroepsverenigingen en overkoepelende organisaties die zich inzetten voor de kwaliteit binnen ons vakgebied.

Als lid van de NVAGT (Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie) en de EAGT (European Association for Gestalt Therapy) conformeer ik mij aan de ethische code en professionele standaarden die zij vertegenwoordigen.

Logo                                     

Deze organisaties richten zich op het bevorderen van de gestalttherapie als effectieve en ethische benadering van persoonlijke groei en welzijn. Door mijn betrokkenheid bij deze organisaties blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en kan ik profiteren van een breed netwerk van collega’s. Als cliënt kunt u erop vertrouwen dat mijn praktijk gebaseerd is op hoge professionele normen en dat ik voortdurend werk aan mijn eigen groei en ontwikkeling als therapeut.

Daarnaast ben ik aangesloten bij RBCZ  (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) het kwaliteitsregister in Nederland waar therapeuten zich kunnen registreren. Een RBCZ-gekwalificeerde therapeut moet jaarlijks voldoen aan strenge kwaliteitseisen zodat jij als cliënt zeker bent van goede zorg.

RBCZ

 

Klachten

Uiteraard hoop ik natuurlijk dat je tevreden bent over onze samenwerking. Als je in onze samenwerking toch botst op onoverkomelijke moeilijkheden of ontevreden bent hoor ik dat graag van je. Samen komen we er wel uit. Is dit niet het geval dan kun je een klacht indienen. Informatie over het indienen en afhandelen van een klacht, vind je op de website van de NVAGT. Zij dragen zorg voor de afhandeling van de klacht.

Telefoonnummer

Z

Bedrijfsgegevens

KVK 81857063