Over  mij

Wat heb ik je te bieden?
In mijn praktijk voor psychosociale hulpverlening kun je terecht voor individuele- en relatietherapie.

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Al bijna 25 jaar ben ik toegewijd aan het bieden van ondersteuning aan mensen die in hun dagelijks leven uiteenlopende uitdagingen tegenkomen. Ik ben gestart als individueel- en gezinsbegeleider voor mensen die te maken hebben met psychische kwetsbaarheden. Na verloop van tijd werd ik steeds meer gefascineerd door het ontdekken van de diepere lagen van iemands persoonlijkheid, te midden van hun omgeving. Dit heeft me ertoe gebracht om mijn expertise verder te ontwikkelen.

Hier begon een ontdekkingsreis naar de diepte van de mens achter de mens, dit boeide me enorm. Het was een proces waarin ik niet kon ontsnappen aan zelfreflectie, maar ik ben dankbaar voor wat het me heeft gebracht. Mijn eigen persoonlijke groei heeft me gemotiveerd om anderen te helpen. Ik wil op mijn eigen manier een steentje bijdragen aan het welzijn van anderen. Door mijn eigen ervaringen weet ik als geen ander hoe het is om vast te zitten in patronen, maar ik weet ook hoe het voelt om daarvan los te komen en keuzes te maken die echt bij mij passen.

Het is een verademing om te ervaren dat je een keuze hebt!

 

Inmiddels ben ik werkzaam als therapeut gespecialiseerd in individuele, relatie- en gezinstherapie, met als grondslag de gestalttheorie. Na het afronden van mijn opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, ben ik in 2018 gestart met een vierjarige Post HBO-opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestalt Gezinstherapie bij het Kempler Instituut.

Als je nieuwsgierig bent geworden naar mijn benadering, nodig ik je van harte uit om een afspraak te maken voor een kosteloze kennismaking. Dit eerste gesprek zal plaatsvinden via de telefoon en duurt ongeveer 30 minuten. Hierin zal ik je inzicht geven in de essentie van de therapie die ik aanbied.

Ik ben ervan overtuigd dat therapie een veilige en ondersteunende omgeving kan bieden voor persoonlijke groei en verandering. Mijn doel is om samen met jou te werken aan het begrijpen en vinden van jouw eigen unieke pad.

Heb jij of iemand uit je omgeving behoefte aan begeleiding bij persoonlijke uitdagingen of hulp nodig bij het versterken van je relaties, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Laten we samenwerken aan het creëren van een leven dat in lijn is met je ware zelf!

 

Ik kijk ernaar uit om met je in gesprek te gaan en samen te werken aan positieve veranderingen.

Bekijk hier mijn tarieven