Mijn recensies

Het is altijd fijn om mooie reacties van klanten te mogen ontvangen. Mocht het zo zijn dat u een recensie achter wilt laten kunt u dat doen op deze pagina!

recensies

Rust in de relatie

Rated 5,0 out of 5
maart 18, 2024

Bij Jeanine hebben mijn echtgenoot en ik samen therapie mogen ervaren. Dit was voor ons een nieuwe ervaring waar wij elkaar leerde kennen op een andere manier. Ook leren we als individu onze gevoelens beter kennen en deze te verwoorden op een respectvolle manier.

Eva

Warm contact

Rated 5,0 out of 5
februari 22, 2024

Had meerdere psychologen aangeschreven. Jeanine was de enige die warm en vriendelijk terug antwoordde. Ook het telefonisch persoonlijk contact daarna voelde goed.

Tijdens sessies oordeelt ze niet en zorgt zij dat jij je op je gemak voelt en is ze eerlijk en duidelijk.

Ik heb de sessies tot nu toe als zeer fijn ervaren

Petra

Vertrouwen en op ons gemak

Rated 5,0 out of 5
februari 15, 2024

Wij zijn voor een half jaar bij Jeanine in therapie gegaan en dat was een succes.

Door het vertrouwen zijn we echt verder gekomen in onze situatie. Jeanine is duidelijk en scherp waardoor de kern van ongewenste patronen naar boven komen.

Wij zijn zeker goed geholpen!

Bedankt Jeanine

Anoniem

Doorbreken van destructieve relatiepatronen

Rated 5,0 out of 5
oktober 13, 2023

Wij kwamen terecht bij Jeanine toen we besloten hulp te zoeken bij het doorbreken van destructieve relatiepatronen. We zagen allebei niet meer waar we in verstrikt waren geraakt. Jeanine wekte meteen ons vertrouwen door de veiligheid die ze creëerde. Met veel respect en zonder oordeel ging ze met ons de diepte in. Ze wist over te brengen wat verbinden is in een relatie en dat onze vertrouwensband moest worden hersteld. Ik was onder de indruk van hoe korte sessies veel verandering kunnen brengen, helemaal als je allebei je ertoe legt het werk thuis voort te zetten. We hebben heel veel geleerd, en passen de inzichten nu zelf thuis toe.

Jolande en Gijs

Ze heeft me opnieuw laten voelen

Rated 5,0 out of 5
januari 18, 2023

Ik heb 15 jaar in een toxic relatie gezeten. Huiselijk geweld en manipulaties. Mijn vertrouwen in de mensen is/was laag. Een masker heb ik leren opzetten en ik handelde niet meer met mijn hart, maar met mijn hoofd. Emotie liet ik niet toe.

Onze eerste ontmoeting voelde al meteen fijn aan. Wat ik erg belangrijk vind in de hulpverlening.

Jeanine heeft veel geduld en is erg oplettend.

Hele fijne eigenschappen. Ze werkt vanuit haar hart is doelgericht en ze helpt mij op een fijne manier.

Dankzij Jeanine ga ik weer leren voelen. De weg om emotie en de pijn toe te laten zijn hard en zwaar.

Leren ontspannen en van mezelf houden gaat weer langzaam terug komen.

Ik merk aan mezelf dat het vertrouwen in mensen en rationeel denken weer langzaam terug komen.

Bibianne

Wie ben ik?

Sinds 2000 heb ik ervaring met het ondersteunen van mensen die in hun dagelijks leven problemen ervaren op verschillende gebieden. Ik ben gestart als persoonlijk- en gezinsbegeleider van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Steeds meer raakte ik geboeid in het ontdekken van de mens achter de mens in zijn omgeving. Op dit gebied heb ik me verder ontwikkeld en na de opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik in 2018 gestart met de vierjarige Post HBO opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestalt Gezinstherapie bij het Kempler instituut. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak om kosteloos kennis te maken. Het kennismakingsgesprek zal telefonisch plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal ik je uitleggen wat de therapie inhoudt. Ik vind het belangrijk dat je bij mij het gevoel krijgt dat je mag zijn wie je bent. Als er sprake is van een wederzijdse klik dan maken we een afspraak om elkaar te ontmoeten en gaan we samen aan de slag.

Bekijk hier mijn tarieven