Mijn recensies

Het is altijd fijn om mooie reacties van klanten te mogen ontvangen. Mocht het zo zijn dat u een recensie achter wilt laten kunt u dat doen op deze pagina!

recensies

Een boeiende tocht samen

Rated 5 out of 5
november 8, 2022

Jeanine en ik hebben een mooie weg bewandeld de afgelopen anderhalf jaar. Waar ik erg in de weerstand ging in het begin, omdat ik veel oneerlijk vond, leerde ik los te laten wat mij niet dient. Te voelen, meer nog dan te denken – dat deed ik juist te veel. En om beter in verbinding te komen met mijzelf, in het hier en nu; daar heeft Jeanine zo veel in betekend. De geleide ontspanningsmomenten hebben mij ook veel gebracht: inzicht en rust nog het meest. Veel dank, Jeanine, voor je mooie en warme begeleiding!

Anne

Jeanine is een fijn persoon, erg aandachtig en stelt de juiste vragen

Rated 5 out of 5
augustus 26, 2022

Bij Jeanine voel je je snel op je gemak. Ze is erg fijn in de omgang en heel aandachtig. Door haar oplettendheid weet ze de juiste vragen te stellen en kom je sneller tot de kern. Het heeft mij heel erg geholpen en ik beveel haar dan ook van harte aan.

Anoniem

Wie ben ik?

Sinds 2000 heb ik ervaring met het ondersteunen van mensen die in hun dagelijks leven problemen ervaren op verschillende gebieden. Ik ben gestart als persoonlijk- en gezinsbegeleider van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Steeds meer raakte ik geboeid in het ontdekken van de mens achter de mens in zijn omgeving. Op dit gebied heb ik me verder ontwikkeld en na de opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik in 2018 gestart met de vierjarige Post HBO opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestalt Gezinstherapie bij het Kempler instituut. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak om kosteloos kennis te maken. Het kennismakingsgesprek zal telefonisch plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal ik je uitleggen wat de therapie inhoudt. Ik vind het belangrijk dat je bij mij het gevoel krijgt dat je mag zijn wie je bent. Als er sprake is van een wederzijdse klik dan maken we een afspraak om elkaar te ontmoeten en gaan we samen aan de slag.

Bekijk hier mijn tarieven